5 måder at spare penge på recept på – tag anklager Amerika ting at vide, før du køber

5 måder at spare penge på recept på – tag anklager Amerika ting at vide, før du køber

IndholdsfortegnelseHvordan apotek 101: Top 3 pengebesparende tip til receptpligtig medicin kan spare dig tid, stress og penge.10 enkle teknikker til, hvordan man sparer penge på receptpligtige lægemiddelomkostninger – ægte enkel

Der kan være en sammenlignelig behandling for at forsøge, der er enklere på lommebogen. Relateret: Hvis du har taget den samme medicin i årevis, er det værd at logge på for at se, om du stadig har brug for den recept. «Se til det, at du ikke bruger på stoffer, som du ikke mere har brug for,» Dr. Gandhi rådgiver.

Hvis du har foretaget en livsstilsjustering, der fungerer, kan det sænke dit krav om særlige medicin. For almindelige medicin kan du tænke på 90-dages belastninger.

I stedet for at genopfylde hver 1 måned, kan en 90-dages forsyning sænke den samlede copay. Køb i bulk kan reducere omkostningerne ca. 29%ifølge et College of Chicago -studie. Du får næsten alt andet online, så hvorfor ikke medtage medicin til din digitale købsvogn? Det er et fantastisk middel til at lokalisere tilbud på andre ting, og også de høje omkostninger ved recept har presset mange mennesker til at se på nettet efter alternativer til lavere omkostninger.

I samarbejde med strålende, RX, leverer vi opholdsdistribution på 4.000 af vores mest fyldte medicin til alle 50 stater, generelt om to til 3 dage. Du får konstant lave omkostninger med også meget dybere rabatter på nogle af de mest almindeligt udfyldte recept., Din strategi bestemmer din forsikringsfradrag, hvilke lægemidler der er dækket, såvel som din copay i apoteket tæller.

Når en receptpligtig priser på hver måned mindre, kan udgifterne stabilisere. Lad ikke de høje satser være grunden til, at du ikke tager din medicin! tjek min blog.

Billeder leveret af: Morsa Images/ Getty Images, SDI Productions/ Getty Images10’000 Hours/ Getty Images, Tetra Images/ Getty Images, Dutko/ Getty Images, MO, MO Productions/ Getty Images, Karl Tapales/ Getty Images, Andrey, Popov / Getty Images, Prostock-Studio/ Getty Images, The Good Brigade/ Getty Images, Westend61/ Getty Images, Kameleon007/ Getty Images, Congressional Budget Office: «Receptpligtig medicin: Omkostninger, brug samt priser.»FDA:» Savende kontanter på receptpligtig medicin «,» FDAs generiske medicinprogram i 2020 var med til at sikre tilgængelighed af høj kvalitet, overkommelige lægemidler midt i Covid-19, «» Almindelige lægemidler: Spørgsmål: Spørgsmål & Svar, «» Orange publikation: autoriserede lægemiddelprodukter med helende ækvivalensundersøgelser «,» spurgte ofte bekymringer over den orange bog, «» Første generiske medicin -godkendelser.»Academy of Managed Care Drug Store:» Foretrukne apoteknetværk, «» Formularstyring.»Medicine Networks:» Supermarkeder skynder sig igen forbi CVS og også Walgreens i 2022’s Del D Drug Store Networks.»» Bekymret for at give din medicin? Mat er lige her for at hjælpe.»Forbrugeroplysninger:» Online -apoteker kan hjælpe dig med at bevare store på receptpligtige medicin, «» 5 måder at minimere receptpligtige medicin.»Sundhedspleje.

«Genentech:» Præcis hvordan kan vi hjælpe dig.»American Diabetic Problems Association:» Hjælp med diabetes mellitus -priser.»Cancer Financial Aid Union:» Find hjælp fra organisationer, der giver økonomisk eller praktisk hjælp.